OM SØNDAGSRÅDET

Det kan være krevende å oppdra barn. For deg som er kristen og gjerne vil at de skal dele troen og tradisjonene med deg, er det kanskje enda mer krevende. Hvordan inspirerer man dem til å finne troen sin? Hvordan lever man sammen som en kristen familie? Hvordan møter man de utfordringene som følger med å ha barn, tweens eller tenåringer i huset?

I Søndagsrådet kan du søke råd både fra Eksperter og Rådgivere.
Våre eksperter er håndplukkede, kompetente mennesker innenfor sine fagfelt, som inkluderer alt fra pedagogikk, psykologi og teologi, til kristent barne- og ungdomsarbeid, rus og seksualitet.

Søndagsrådet er ikke til for å gi deg fasitsvarene, eller for å fortelle deg hva du skal eller ikke skal gjøre - men vi har skapt en arena der du kan fortelle om utfordringene dine og få råd fra eksperter og andre som har erfaring med akkurat det du lurer på.

Rådgiverne er erfarne mennesker; foreldre, besteforeldre, onkler og tanter, som kan dele av sine erfaringer og kanskje hjelpe deg i den situasjonen du står overfor akkurat nå. Som forelder har du kanskje erfaringer å dele med andre. Om du selv ønsker å bli rådgiver kan du klikke her.